web
counter

Internet - IT servis Beograd

Go to content

Main menu:

Internet

INTERNET
Internet zasnovan na GSM 4G komunikaciji antene i dodatna oprema sa instalacijom za brz internet do 150 Mbps download / 50 Mbps upload. Ovaj tip interneta može da posluži za lokacije gde je slabiji protok interneta ili gde interneta nema u opšte, bolje rešenje od satelitskog interneta. Ovaj tip interneta je samostalan i ne zavisi od postojeće infrastrukture. Za više informacija pozvati kontakt telefon.

INTERNET, NET, WIRELESS : Inatslacije wireless opreme za pokrivanje vašeg životnog i poslovnog prostora. Posedujemo svu potrebnu opremu. Za realizaciju posla neophodno je doći na vašu adresu i uzeti u obzir sve informacije za instalaciju zatim sledi instalacija. Za više informacija pozvati kontakt telefon.

nova servisna usluga

PRINT SERVER, je usluga koja omgučava da više računara unutar jednog domačinstva ili firme koristi isti printer. Za realizaciju ovog servisa u nekim situacijama je neophodna kupovina dodatne opreme ( hardwer-a ) kao i rad na podešavanji računarske mreže. Za realizaciju ovog posla neophodan je izlazak  na teren, i uposnavanje sa situaciom koju treba osposobiti za rad ovog servisa.  Izlazak na teren je 20 evra koje ulaze u finalnu cenu

Cena za uslugu
do 5 računara je 50 evra
do 10 računara je 100 evra
U ove cene nije uračunat potreban materijal.

Viber / Whats app
+381 63 8550 440

GSM:
063 8550 440  
064 5688 007.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu