web
counter

MONTAŽA ZEMALJSKIH ANTENA - IT servis Beograd

Go to content

Main menu:

MONTAŽA ZEMALJSKIH ANTENA

ZEMALJSKA TV
Instalacija antena za domače zemaljske digitalne televizijske programe  za Beograd, cena 40-60 evra, u cenu nije uračunat potreban materijal kao što je:

  • antena,
  • antenski nosač,
  • koax kabl,
  • po potrebi antensko pojačalo,
  • po potrebi razdelnik signala za više tv aparata
  • digitalni zemaljski prijemink u DVB-T2 standardu.

koji se dodatno plaćaju

Za kompletne instalacije antenskih sistema obezbeđen sav potreban materijal. Osim instalacija novih antenskih sistema u ponudi su i servisne usluge postoječih antenskih sistema, kao i instalacije sistema antenaplus od MTS.  Sa našom instalaciom imaćete sve dosupne tv programe kao što su ; Happy tv, Prva, B92 ...

Montaža zidnog nosača za LCD, SMART, OLED televizore na zid cena  32-55 evra.

Procedura: neophodno je izači na lokaciju na kojoj se instalira atena za prijem zemaljskih digitalnih DVB-T2 signala i upoznati se sa uslovima instalacije, takodje kao sastavni deo procedure neophodno uraditi merenje signala za koje se plača 10 evra po izvršenom merenju pavi se nacrt instalacije koji se po dogovoru realizuje. Merenje signala i izlazak na terern se plačaju i taj iznos se uračunava u cenu instalacije.

Instalacija se radi sa kvalitetnijim antenskim materijalom kao što su VHF ili UHF antene u punom frekfentnom opsegu naročito antene za UHF opseg od 21 do 69 kanala, kao i sa kvalitetnim razdelnicima signala i koaks kablom. Na raspolaganju su i antene sa ugrađenim fabričkim antenskim pojačalom marke Iskra iz slovenije kao i druge kvalitetne antene.

Ne radimo sa antenama skračenim (antene malih dimenzija) koje sem male fizičke veličine imaju i skračen frekfentni opseg.

Servis antena za zemaljske digitalne tv programe na područiju Beograda cena 20-60 evra.

Telefon:
+381 63 8550 440,   063 8550 440  Viber.
+381 64 5688 007,   064 5688 007. 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu