web
counter

MONTAŽA ZEMALJSKIH ANTENA - IT servis Beograd

Go to content

Main menu:

MONTAŽA ZEMALJSKIH ANTENA

DVB-T2 ZEMALJSKA TV
1.  INSTALACIJA NOVIH ZEMALJSKIH UHF ANTENA: za nacionalne i lokalne digitalne televizijske programe do maksimalno 3 televizijska priključka (1 dnevna soba i 2 spavaće sobe) u jednom domainstvu, u Beogradu, cena 60-90 evra, u cenu nije uračunat potreban materijal kao što je:

  • antena,
  • konzola,
  • koax kabl,
  • po potrebi antensko pojačalo,
  • po potrebi razdelnik signala za više tv aparata
  • digitalni zemaljski prijemink u DVB-T2 standardu.

koji se dodatno plačaju.

Za kompletne instalacije antenskih sistema obezbeđen sav potreban materijal. Osim instalacija novih antenskih sistema u ponudi su i servisne usluge postoječih antenskih sistema, kao i instalacije sistema antena plus od MTS.  Sa našom instalacijom imačete sve dosupne tv programe kao što su ; Happy tv, Pink tv, O2, B92 ...

2. SERVIS INDIVIDUALNIH ANTENSKIH SISTEMA:  do maksimalno 3 televizijska priključka  u jednom domaćinstvu za domaće zemaljske digitalne tv programe na područiju Beograda cena 30-80 evra. U cenu nije uračunat potreban materijal NAPOMENA : ova cena ne važi za grupne sisteme kao što su obejkti koji služe za inzajmljivanje stanarima, takve instalacije nisu individualne nego zajedničke instalacije to jest ZAS zajednički antenski sistemi.

3. SERVIS ZAS (ZAJEDNIČKI ANTENSKI SISTEMI) : od 4 do 30 televizijskih priključaka, su sistemi za dva ili više domaćinstava ili hotelsko ugostiteljski objekti kaO što su apartmani za izavanje, hosteli, moteli hoteli i drugi objekti za iznajmljivanje cena od 100 do 300 evra. U cenu nije uračunat bilo kakav potreban materijal.

4. PRED SERVIS : je usluga izlaska na teren i pregled kučnih individualnih ili zajedničkih antenskih sistema ili sagledavanje lokacije i mogućih uslova za instalacije. Svaki izlazak na teren se plača 2.400 za individualne korisnike, 6.000 za korisnike zejedničkih antenskih sistema.

Montaža zidnog nosača za LCD, SMART, OLED televizore na zid cena  32-55 evra.

Procedura: neophodno je izači na lokaciju na kojoj se instalira atena za prijem zemaljskih digitalnih DVB-T2 signala i upoznati se sa uslovima instalacije, takodje kao sastavni deo procedure neophodno uraditi merenje signala za koje se plača 20 evra po izvršenom merenju pavi se nacrt instalacije koji se po dogovoru realizuje. Merenje signala i izlazak na terern se plačaju i taj iznos se uračunava u cenu instalacije.

Instalacija se radi sa kvalitetnijim antenskim materijalom kao što su VHF ili UHF antene u punom frekfentnom opsegu naročito antene za UHF opseg od 21 do 69 kanala, kao i sa kvalitetnim razdelnicima signala i koaks kablom. Na raspolaganju su i antene sa ugrađenim fabričkim antenskim pojačalom marke Iskra iz slovenije kao i druge kvalitetne antene.

Viber / Whats app
+381 63 8550 440

GSM:
063 8550 440  
064 5688 007.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu